Altres webs municipals

PIICC

PIICC

El PIICC ens prepara per assolir els nous reptes i necessitats de segle XXI implementant els objectius i les estratègies de l'Agenda 2030, per a un desenvolupament urbà sostenible.

L'Invisible

La fira d'allò que no has vist. El primer mercat de joves creadors amb un espai parades, tallers i activitats per a totes les edats, tast de vins i tastets al mercat. Dissabte 23 d’octubre, durant tot el dia a la plaça de l’Oli.

1
2
Pla d'Intervenció Integral
al Centre i al carrer Comerç

 

QUÈ ÉS EL PIICC?

És un pla d'acció municipal global per a la RENOVACIÓ de la ciutat mitjançant una reforma urbana, econòmica i social que ha de suposar una transformació simultània dels àmbits del Centre i del carrer Comerç, dels seus entorns i en conseqüència de tota la vila.

L'objectiu del PIICC és una Vilafranca més compacta, cohesionada i diversa. Desenvolupant actuacions àmplies d'inversió pública, d'activació econòmica, laboral i social; mitjançant diferents intervencions urbanístiques, de promoció turística, de naturalització dels espais, de digitalització, de desenvolupament social i de divulgació cultural, beneficiant el conjunt de la ciutadania.

Objectius del PIICC
Aconseguir una Vilafranca...
Agenda