Altres webs municipals

Notícia

El parc del Poble Nou compta amb nous jocs infantils, entre els quals una tirolina de 30 metres

12 de juny de 2023

L’Ajuntament de Vilafranca ha dut a terme treballs de millora de l’àrea de jocs infantils del parc del Poble Nou. Concretament l’actuació ha consistit en la substitució d’alguns elements de joc per altres de nous i l’increment i diversificació de la dotació existent en aquest espai públic del barri del Poble Nou.

Els nous jocs instal·lats són un tractor de fusta amb tobogan d’acer inoxidable, un gronxador de dos mòduls, una joc de sorra amb excavadora articulada i una taula de ping-pong reglamentària homologada i, com a element singular, una tirolina de fusta de 30m de llargada.

Aquesta dotació de jocs infantils permetrà millorar les condicions de l’esbarjo de molts infants que utilitzen el parc del Poble Nou tenint en compte la proximitat de diversos centres escolars d’educació infantil i primària.

En breu també està previst iniciar treballs per millorar la seguretat al parc. Consistiran en l’enderroc parcial de murs de formigó, la substitució i millora de la jardineria i d’elements de serralleria (baranes, passamans, etc), sobretot a les zones d’accés a la plataforma inferior del parc.