Altres webs municipals

Notícia

Comencen les obres del c. Tossa de Mar, amb la substitució de la xarxa d’aigua i de clavegueram

21 de juliol de 2022

A partir del proper dilluns 25 de juliol i fins a principis de novembre estarà tallat al trànsit el carrer Tossa de Mar amb motiu de les obres de renovació de la xarxa d’aigua i de clavegueram, prèvies a l’obra de reurbanització que està prevista en el Pla d’Intervenció Integral al Centre i el carrer Comerç-PIICC. El tram afectat en aquesta primera fase de l’obra és el que està comprès entre el carrer Ramon Freixas i el passeig Rafael Soler.

Durant aquesta fase, quedaran inhabilitats l'accés i la sortida dels aparcaments privats en aquest tram. Per a les persones usuàries, s'habilitaran zones d'aparcament d'ús exclusiu, a l’aparcament situat al passeig Rafael Soler sobre la llosa de la via del tren i en l’aparcament de terra situat al costat de la Llar municipal d’Infants El Parquet, amb accés mitjançant identificació. En tot moment es garantirà l'accés de vehicles d'emergència al tram afectat.

Els usuaris dels aparcaments podran recollir les identificacions per accedir als aparcaments d'ús exclusiu en horari de matí (de 9 a 14h) a les dependències municipals d'Urbanisme (plaça Jaume I, núm. 8, 2a planta); i en horari de tarda (de 18 a 20h) i dissabte al matí (de 10 a 12h) a l'Associació de Veïns i Veïnes del Poble Nou (carrer Tossa de Mar, núm. 13).

Es garantirà en tot moment l'accés dels vianants als habitatges i als establiments del tram afectat.

3 fases més

En finalitzar aquesta 1a fase a principis de novembre, començarà la 2a, que comprèn el tram del carrer Tossa de Mar, entre els carrers Ramon Freixas i Amàlia Soler, i a continuació la 3a fase entre el carrer Amàlia Soler i l’avinguda de Tarragona. La darrera fase serà la reurbanització de tot el carrer. La finalització total de l’obra està prevista per al proper mes d’abril.