Altres webs municipals

Acte d'agenda

dissabte23octubre '21

L'Invisible

Dates i lloc: 

Dissabte 23 d'octubre

Plaça de l'Oli i Vall del Castell

Horari: 

Durant tot el dia, a partir de les 10h

Organització i contacte: 

Organitza: Ajuntament de Vilafranca amb la participació de la Xarxa de Joves Creadors

Contacte: [email protected]

L'Invisible, la fira d'allò que no has vist us proposa una jornada per descobrir talent jove! Serà durant tot el dia, a partir de les 10h del matí a la plaça de l'Oli de Vilafranca, amb activitats també a la Vall del Castell.

 

Què hi trobareu?

JOVES CREADORS
Una vintena de parades de projectes impulsats per persones joves d'àmbits tan diversos com la il·lustració, el disseny gràfic, joieria, literatura infantil i juvenil, productes tèxtils, moda, pastisseria, brodats, salut femenina, artesania, fotografia, parapent i paramotor, etc. 

En aquest espai de parades s’hi podran adquirir productes i obres, fer encàrrecs personalitzats i, alhora, veure processos de treball en directe (il·lustració digital, pintura mural, assessoria de moda personalitzada) de la mà dels propis artistes o professionals de diversos àmbits. Tot, amb l’objectiu de posar en valor la feina artística i artesana, la proximitat, allò fet a mida i personalitzat, així com el vincle amb l’entorn que tenen aquests projectes i la importància de conèixer la feina que hi ha al darrere de cada producte, obra o servei.

Si voleu descobrir quins projectes seran a L'Invisible, els trobareu a l'espai web de la Xarxa de Joves Creadors | Joventut!

ESCENARI EN VIU
Al llarg del dia passaran per l'escenari de L'Invisible projectes musicals i artístics de petit format!

ESPAI TALLERS
A la Vall del Castell i a la mateixa plaça de l'Oli, us proposem durant tot el dia activitats i tallers vinculats a l’artesania, la pastisseria o el benestar i el creixement personal, propostes per a infants a través de la narració de contes o una masterclass de dansa!

VINS 18/35
Serà a les 12h, a la terrassa de Vinseum. Un tast, per a joves de 18 a 35 anys, en el què us proposem descobrir els vins de tres cellers encapçalats i impulsats per persones joves. 
Els elaboradors participants seran Anna i Laia Deàs de Les iaies; Eudald Planella d'El violinista i Jordi Raventós d'El clos dels guarans.
Cal fer inscripció prèvia en aquest enllaç. El preu del tast és de 5€ i les places són limitades. 

TASTETS AL MERCAT
La cirereta, la posaran les parades del Mercat de la Carn que se sumen a L’Invisible oferint Tastets al mercat, una proposta gastronòmica per gaudir de tapes elaborades amb productes de qualitat i de proximitat del mercat. Bon menjar i beure perquè no us falti de res!

Aviat penjarem el programa d'actes detallat amb l'horari de totes les activitats!

Descobreix la Xarxa de Joves Creadors

[Clica sobre la imatge per accedir al catàleg]